Arta Business Guide
Use this advanced search to find all companies in our municipality
Sector
Expert Electrònica Ayala

Sale of appliances, image and sound and small appliance. Service of installation of antennas, solar energy and electricity.

Árboles de Mallorca
Administració de loteria, Artà
Afuster joiers

Afuster joiers és un espai on la joieria artesanal i d'autor de caràcter mediterrani comparteix protagonisme amb marques internacionals com Pandora, Thomas Sabo o Plata de Palo. 

Un espai on descobrir LLATAENJOIES, una col·lecció de joies en or i plata  inspirada en l'artesania de la pauma i creada per Afuster joiers.

A Afuster també podreu trobar una selecció de marques de rellotges com Brunho Sönhle, Junkers, Danish Design o Tommy Hilfinger.

Aina Pistola - Artesania
Andreas Schulz - Arquitecte

Architecture.
Building projects, bonds.

Artà Cooperativa Sant Salvador
Artà Digital Informàtica

Venda de material informàtic i servei tècnic

Artà Move

Descobreix una nova manera de fer turisme. Si ets amant de l'esport i la natura, nosaltres tenim activitats i serveis amb els quals podreu descobrir i gaudir el Parc Natural de Llevant i arribar a llocs impressionants amb vistes increïbles.

Empresa dedicada al turisme actiu, lloguer de bicicletes i rutes guiades

ArtAmbient Gallery
Assessoria Jeroni Serra Torres

Welcome to your advice in Arta. From 1995 to his service in the town of Arta, on the island of Mallorca, it is Assessoria Jeroni Serra Torres.

We are professionals and tax counseling, job accounting, and offer other services such as the processing of deeds, inheritances or managing insurance mediation.

Our goal is excellence and why we offer a highly qualified, experienced and this will servicio.Todo team enables us to provide comprehensive response to their needs.

In Assessoria Jeroni Serra Torres, his advice in Arta, offer management services and advice to both companies, as small autonomous. And, of course individuals. Therefore, whatever your customer profile, we are happy to assist you and give personal attention to give a professional and specialized to measure response.

Our goal is customer satisfaction. For this reason, no doubt, our greatest endorsement are customers for over fifteen years been relying on our team and that we strive every day to give solutions to match their needs.

Therefore, no doubt Jeroni Assessoria Serra Torres is his advice in Arta. We are waiting for you!

Assessoria Marta Ginard "Sarasate"
Autoescola Bonnín

In Autoescuela Bonnín we are teaching to drive in Artà and surroundings more than 60 years.
We have vehicles with the last technologies so that learn was an easier task and safe.
We're qualified teachers with wide experience to ensure an education of quality.

In our modern installations we offer some fun theoretical classes and efficient thanks to our didactic methods of last generation, with the possibility to realise test from your house or from your smartphone.

We are specialists in the permission B (car) although also we offer the possibility to obtain the permissions A, A1 and A2 (motorbikes) and AM (moped).

Autoservei Es Moll
Babam Concept Store
Bar Can Joan
Bar Central
Bar Total
Encounter total Art, Music.... and cocktails
Bartomeu Caldentey Vives

Autònom audiovisual. Amb el títol de Tècnic Superior de Realització d'Audiovisuals i Espectacles i Tècnic mitjà en Laboratori d'Imatge. Actualment responsable de Ràdio Artà Municipal (www.radioarta.cat) i codirector de la Revista Bellpuig. Anteriorment he treballat a Tilt, TVE Balears, TV Mallorca, TVE (Prado del Rey) com a montador de vídeos, noticies, reportatges, etc. També experiència com a càmera de TV. He produït, dirigit i muntat diversos vídeos de concerts, ballet, etc. Estic obert a participar o organitzar qualsevol projecte audiovisuals que se'm pugui proposar, previ estudi del mateix.

BDB Mijupe

Sale and distribution of materials of building and transports in general.

BITGRUP Solucions Tecnològiques S.L

Bitgrup és el resultat de la sinergia de dues especialitzacions tecnològiques: telecomunicacions i desenvolupament web. Un projecte empresarial enfocat al desenvolupament de projectes tecnològics adaptats a les necessitats dels nostres clients.

Bodega Conde de Suyrot

It is in 2006 when the Conde Fabrice de Suyrot decided to settle down at the fabulous “terroir” of the Colonia de Sant Pere with the purpose to revive the tradition of winemaking and started again to produce great wines.

Our Wines

​From the beginning, the soils of La Colonia de San Pedro are known for producing one of the best wines on the island.

The vineyards of the winery are exposed to the north, well drained and very close to the sea, which gives them a special personality.

Bonnin Assessories

Tax - Labor - Accounting - Insurance brokerage
Administration

Ca na Butla
Ca'n Cabrer

Grocery Store

Ca'n Cabrer Gourmet
Café Brooklyn

 

Breakfast specialists.

Cafè Gran Via

Coffee

Cafeteria Pessics

Coffee

Cafeteria Teatre
Carnisseria i Fruiteria Carn Nostra

Tota una vida dedicats al sector de la ramaderia i de fa 30 anys a l'actualitat ens dedicam també a la comercialització de la carn. 

A la nostra tenda hi podràs trobar la millor selecció de carn, fruita, verdura i també peix congelat.

Cati Vallespir - Projectes UP
Centro Quiropráctico Christelle

Al Centre Quiropràctic Christelle trobarà l'ajuda necessària per millorar la seva salut i benestar des del primer dia, proporcionant-li el millor tracte professional. El Centre disposa de dues consultes situades a Manacor i Artà, i estarem encantats d'atendre-li en castellà, català, francès o anglès.

Construccions Cantó Vives Artá S.L.

Empresa de construcció

Sempre ens hem centrat en les obres promogudes i construïdes per nosaltres mateixos, el que ens permet garantir els terminis d'execució d'obra i els bons acabats de les mateixes. Aquest mim en la qualitat del conjunt, queda patent en el nostre catàleg d'obres.

Construccions Yartan
Cristaleria Artà

Vidres, alumini i P.V.C

Dissenys
Domus Art
Duplicat

Papereria, regals, fotocòpies, impressions digitals, fotos carnet...

Elèctrica Canet
Elèctrica Jaume Mestre

Botiga de decoració, il·luminació i instal·lacions elèctriques. En ella podreu trobar articles rústics, clàssics i moderns de les firmes Sia, Parlane, Amadeus, Foimpex, Jolipa ... amb les que podrà decorar la seva llar i per il·luminar-la, comptem amb un gran assortiment de lampares, focus, leds, ventiladors i il·luminació de jardí, a més de poder consultar els catàlegs de les firmes Mantra, Schuller, Massmi, Nou Stil, Cristher, Leds C4... Elèctrica Jaume Mestre és una empresa familiar fundada al 1988 amb professionals que el podran ajudar per a que la seva llar o negoci sigui més agradable...

 

Matins: 9.30 a 13h; Capvespres de16 a 19.30h (hivern) - 20.00h (Estiu); Dissabtes només mati

Engel & Völkers - MNO Antoni Blanes, S.L.

Inmobiliaria. 

Venta de casas, viviendas y terrenos.

Envant
Es Punt Cafè
Es Taronger

Es Taronger Restaurant, by Flores & Miguel.

Esprit Voile

Rent a boat. 

Estètica Ses Maries

Estètica, massatges.

Estanc Can Cabrer
Farmàcia Palmer

Educació sanitària · Dietètica i nutrició · Plantes medicinals · Homeopatia · Ortopèdia · Control de pes · Control de tensió arterial, sucre i colesterol · Sistemes de dosificació de medicaments · Dermocosmètica · Formulació magistral · Jornades amb especialistes · Encàrrecs · Punt sigre

Farmàcia Salom

Farmàcia familiar, on ens caracteritzem per una atenció personalitzada i individualitzada. Ens agrada la nostra feina i la nostra funció i la intentem fer el millor possible.

 

Farmàcia amb serveis d'atenció farmacèutica, formulació magistral, experts en fitoteràpia I aromateràpia,

consell en cosmètica personalitzat. Assesoria nutricional, servei de deshabituació tabàquica, productes de veterinària.

Farmacia 25

Farmacia.

També som la teva farmacia on line de confiança a Mallorca. 

Feines Agro-Naturals
Felisa Bakery & Co.
Ferros Artà S.L

Empresa dedicada al treball del ferro.

Ferros Artà és una empresa familiar amb més de 25 any d’història que es dedica al treball del ferro.

 

Després d’estar ubicats durant d’anys al carrer Pau i de centrar l’activitat principal en la fabricació d’estructures d’obra i tancaments amb reixes, a partir del març de 2012 Ferros Artà enceta una nova etapa al Parc Empresarial d’Artà, concretament al número 11 de l’Avinguda dels Pujols.

 

En tots aquests anys l’empresa s’ha hagut de condicionar i adaptar a les demandes dels clients, així com també ha ampliat la seva cartera de productes i serveis i els seus treballadors s’han format i especialitzat per tal d’aconseguir un millor producte i servei final.

 

La nova nau industrial ha ajudat, en gran mesura, ha ampliar el nou concepte d’empresa que els seus dos gerents i germans, en Sebastià i en Miquel Carrió, ja havien començat a dur a terme amb prou èxit, però amb la manca d’una infraestructura apta i condicionada per poder atendre amb les millors condicions. Amb tot, Ferros Artà s’està esforçant dia a dia per satisfer les necessitats dels seus clients i presentar un treball seriós i de qualitat.

 

Amb aquest suport tecnològic es pretén mostrar la carta de treballs i serveis que presenta l’empresa i convidar-vos a veure’ls. Per qualsevol qüestió posar-vos en contacte amb noltros, ja sigui per sol·licitar un pressupost, veure i consultar materials disponibles, etc.

 

 

Fillets, tot per infants

Tenda de puericultura, roba, calçat, regal i complements per a infants de 0 a 6 anys.

Finca Hotel Sestelrica
Flaix

 

Everything in fashion & accessories for men and women you can find in our store.

Floristería Lita

Florist

Floristeria Xisca

Empresa de venda de plantes i flors naturals i artificials, composicions florals i decoracions d'esdeveniments, baptismes, comunions i noces. També es ven tota classe de planter d'hortalissa.

Disposam de servei a domicili a nivell comarcal.

Comptam amb la certificació del Segell de qualitat turística SICTED des de 2010.

Fontaneria Pep Mestre
Forn Pedro Garau
Gasco Construccions
Georg's
Gest Ambiental

Gest Ambiental neix l’any 2010 com un projecte que agrupa especialistes amb experiència en el món de la gestió municipal i la sostenibilitat

Al llarg del nostre recorregut professional i mitjançant l’equip pluridisciplinar de la nostra consultoria, hem anat ampliant i diversificant l’oferta de serveis que desenvolupam per tal d’adaptar-mos als nous reptes que planteja la societat actual i a les necessitats dels nostres clients ja siguin administracions públiques o empreses privades.

L’objectiu de la nostra empresa és contribuir a agilitzar els processos necessaris per tal d’aproximar la gestió al paradigma del desenvolupament sostenible. La nostra transversalitat i l’elevada capacitat d’adaptació del nostre equip de feina ens permet desenvolupar un gran ventall de productes

Gestiones C.B.

Asesoria laboral, fiscal i comptable
A més oferim els següents serveis:

  • Gestió i administració d'habitatges
  • Gestió de serveis municipals
  • Gestions amb tràfic
  • Agent d'assegurances
  • Traduccions
  • Tramitació d'escriptures
Happiness Arta Store

Lifestyle Productes, decoració, accessoris, roba. Happiness made with Love

Heymo
Hotel & Restaurant Forn Nou
Hotel Can Moragues****

El Hotel Can Moragues,ubicado en el centro de ARTÀ, un íntimo y exclusivo hotel de 4 estrellas equipado para proporcionarle el mejor descanso.

El hotel Can Moragues está situado en una antigua casa señorial mallorquina de Arta. 
Era “La Posada” que la familia tenía en el pueblo, la cual normalmente residía en la casa de campo denominada Sos Sanxos. 

Las habitaciones de Can Moragues han sido concebidas respetando al  máximo la disposición de la casa original, dotándolas, así mismo, de todas las cualidades necesarias para una estancia placentera. 
            
 Todo el hotel fue remodelado en 1999, tanto en su estructura como en su mobiliario, para poder ofrecer a nuestros clientes una combinación entre pasado y presente que confiere a esta casa del S XVIII una atmósfera de modernidad y confort especialmente distinguida. Junto a los muebles antiguos  perfectamente restaurados, conviven en plena armonía las lámparas  modernas, las camas nuevas de gran tamaño, o los baños totalmente reformados para que sus usuarios puedan disfrutar de unas instalaciones actuales y en perfecto estado. 
Todas las habitaciones están equipadas con sistema de climatización (calor/frío), televisión Lcd Vía Satélite, teléfono, WIFI gratuito, caja fuerte de seguridad y baño completo con secador. 
Las 4 Junior Suite cuentan con dos espacios diferenciados, la salita y el dormitorio y las 4 Habitaciones Dobles integran ambas funciones en un único espacio.

Hotel Jardí Artà

 

It is a charming urban hotel located in the center of the small town of Arta. 

It offers stunning views of the church of Sant Salvador and it's wrapped in a beautiful garden city.

IB CASA PROPERTIES

We are a Majorcan company based in Colonia de Sant Pere and have years of knowledge and a comprehensive market overview. Our principles are loyalty, honesty and trust. 

Save yourself a lot of time and trust our Mallorcan and German professional team.
With much commitment and joy, an individual service, use of modern media and software and in compliance with the highest discretion we will find your dream property.
At the top of the section you will find an excellent selection of properties.
Historic fincas, romantic farmhouses, luxury villas with sea views, wonderful plots, houses and apartments with breathtaking views, we will introduce you  faster to your dream property.
In addition, we have numerous properties whose owners do not want any publications on the Internet. For questions and information do not hesitate and contact us.
 

IIF - INNOVACIÓ, INTEGRACIÓ I FUTUR - Communication Projects

IIF (Innovation, integration and future) is born with a clear ambition: making the learning process of languages something fun and productive. Learning a language has often been something difficult, hard and boring. It is our intention to offer something different based on its quality. 

Language courses, official exams preparation, classes for different ages, language courses abroad, selection of au pairs, language management... These are some of the products IIF can offer when we open our doors in September.

We are very excited and ready to start this new adventure! We hope you can be part of it!

Il Faro by Sascha
Impremta La Actividad

Offset, disseny gràfic, publicitat

Instal·lacions Can Polit

Som una empresa especialitzada en la climatització tan particular com industrial amb àmplia experiència en el sector de la refrigeració comercial i industrial. Donem servei tant la climatització per conductes, splits, Aerotèrmica, etc.

També som instal·ladors destacats i reparadors de les marques més conegudes com a Mitusbishi Electric, Daikin i General, a més de donar servei a moltes altres marques del sector.

En el sector de la refrigeració estem especialitzats als mercats de l'hostaleria, restauració i alimentària. Realitzant diferents projectes des del petit local fins a hotels de grans dimensions.

Entre els valors que més destaquen els nostres clients de la nostra empresa són, la professionalitat, servei i sinceritat, que fan de la nostra empresa es diferenciï de la resta de les empreses del mercat de la climatització i refrigeració.

Jardineria Pep Cubano
Jaume Cabrer Fotografia

Tot tipus de serveis fotografics: session de fotos, bodes, comunions, books de moda, fotografia per empreses i comerços.... També revelam fotografies en difernts materials.  També digitalitzam i restauram qualsevol fotografia o video. 

Jeroni Mestre Fisioteràpia
Joieria Katia
Joieria Mona
Joieria Vicky

 

Jewelry, all kinds of repairs jewelry and watches, own workshop.

Jonc Sabateria
Krisla Lioparda

Fashion and complements for man and woman. 
Clothes of the brands Nekane, Compañía Fantástica, Maggie Sweet, FETE Barcelona and Blue Mountain.

Lápiz y papel
LA NAVE NODRIZA
Licors Moyà

Distribuidor de vins, caves, licors nacionals i estrangers. Fàbrica de licors i vinoteca.

La família Moyà va obrir les portes de Licors Moyà l'any 1890, en el carrer del Sol, núm. 3, d'Artà, per fabricar uns licors immillorables i inconfusibles, com ara l'Ambrosia de Bellpuig, el Licor Gol, les Herbes Moyà, el Palo, etc. Ja en el seu temps aquests productes foren distribuïts per tota l'illa i part de la península. Actualment regenten l'empresa la quarta i la cinquena generació de la família. Pel que fa a la fabricació de productes, amb dos mestres artesans al capdavant, s'encarreguen de generar cada any mils de litres de les seves prestigioses begudes espirituoses, que es distribueixen majoritàriament per l'illa de Mallorca i també a la UE, concretament a Alemanya, on s'exporta el Mescladís de Matances, licor molt apreciat per tota la gent germana. A part de la fabricació pròpia dels seus licors, Magatzems Moyà també és majorista i importador de prestigiosos vins amb denominacions d'origen d'arreu del món, de caves i xampanys, i de tot tipus de licors nacionals i estrangers. A la Vinoteca Moyà, situada a les mateixes instal·lacions, hi podreu trobar una gran exposició i un equip humà preparat especialment per assessorar-vos.

Lluïset

Moda, bany i complements

Magatzem Can Mateu

Tenda hípica, distribuïdor sthippolyt , tenda de pesca i nàutica, pinso i accessoris per animals, productes gamo perruqueria canina i aquariofília.

També tenim carruatges i remolcs.

 

Magatzem Ca Mateu va néixer amb la vocació de donar resposta a les necessitats en alimentació i accessoris per a animals de companyia, articles de pesca, hípica, ferreteria, carruatges i remolcs.

Fundada l'any 2002 a Artà amb el pas dels anys ens hem especialitzat en hobbies com hípica, pesca així com en tot el referent a animals (gossos, gats, rèptils…)

El que va començar com una petita tenda que subministrava articles d’hípica és  actualment un punt de referència d'articles per a animals on el treball, assessorament i un tracte personal amb els clients són factors clau.

Actualment disposem d'unes instal·lacions de 215 m2 de superfície, on vostè podrà trobar tot allò que necessiti per a les seves mascotes, tant en alimentació com en accessoris.

La nostra principal motivació, l'amor pels animals, ens exigeix oferir-los les millors marques del mercat amb la millor relació qualitat preu.

Mallorca Property Centre

Real Estate. Team of specialists with more than 10 years experience.
Unique selection of properties, especially in the north east Professional and successful network
Native Spanish, English and German speakers
We combine integrity and energy with experience and expertise.

Mallorca Property Centre – what distinguishes us:
- Exclusive property selling
- Benefit form us acting as a sole agent
- Large client database enables us to detect clients searching for a variety range of criteria
- After sales support brought network of architects and interior designers, constructors, services related to home, garden and pool
- Professional and dynamic team with human touch and trustful customer dealing

MallorQueen
Marlets
MCG Laboratori de pròtesi dental

Fundat el 2006 amb la intenció de donar un servei de qualitat a totes les especialitzacions de la pròtesi i dissenys dentals.
A base de dedicació, la formació continuada, la incorporació de noves tecnologies i la constant evolució del servei, hem arribat a un compromís professional de totes les especialitzacions de la pròtesi dental.

Mels de na Marta

Mel mallorquina recol·lectada i envasada artesanalment

Mon dental Arta Guillem Roser

Entra a la nostra clínica dental on un gran equip li ofereix les millors solucions per a la salut dental.

Morriñas complementos
Namaste India
Oscar Bover - Construcció
Pas a Nivell
Pastisseria L'Artesana
Pedra i Flor
Peluquería Adriana
Peluquería Joanna
Peluquería Nathalie

Beauty and hair salon. Hair Treatments.
Aesthetics. Make-up. 

Perruqueria i Estètica Bàrbara

Perruqueria, talls, color, metxes, tractaments... Estètica, neteges de cutis, i tractaments hidratants antiarrugues, manicura, pedicura, depilacions, massatges descontracturant, relaxants, tractaments anticel·lulítics i reductors....

Perruqueria Lina

Després de més de 35 anys al vostre servei, seguim essent una perruqueria propera i familiar que acull des dels més petits fins als més grans.

Pizzeria Restaurante El Pescador
Power Fit

Funtional training, airpilates, Jumping Fit, Zumba mix.

For kids: Jumping, Zumba, Hip Hop, Acrobatics, Gymnastics.

 

Productes Neteja. Rosa Mª Julià Flaquer
Que mona!!

Ens dedicam a la venda de roba i complements per a la dona, oferint un servei personalitzat.

Dissenyam i confeccionam peces exclusives per a tot tipus d'esdeveniments: vestits de pagès, vestits de festa, vestits de novia...

Transformam i reciclam roba usada que tots tenim al armari i li donam una segona oportunitat.

Reichle Deco

ReichLe Deco les sorprende con una selección extraordinaria de artículos de decoración, muebles estilo Vintage y accesorios preciosos para su hogar.

Nuestra oferta de artículos de regalo y recuerdos de Mallorca les ayudará a encontrar fácilmente lo que busca.

También nos dedicamos a organización de eventos, somos especialistas en cuidar los detalles para que todo esté acorde y supere las expectativas del cliente. 

Restaurant Ca Nostra
Restaurant Ca'n Jaume
Restaurant Del Náutico
Restaurant Es Vivers
Restaurant Finca Es Serral
Restaurant Italià Vino e Cucina
Restaurante Nou Es Caló
Restaurante Casablanca Betlem
Restaurante Etapas
Restaurante Pizzería Artà

 

Restaurante Pizzería Artà, especialidad en cocina marroquí, así como elaboración de pizzas tradicionales, pastas, pescado y carne.

SERVICIO A DOMICILIO

Restaurante Playa
SA DUTXETA
Sa Teulera
Ses Cosines

Ses Cosines, restaurante especializado en tapas creativas,  hamburguesas  gourmet & premium Gin Tonics.

Studio Pilates Actiu
Supermercado Can Estaca (Eurocop)

Supermarket founded in 1930. Quality, service and price are the maximum commercial that govern the quehacer daily of these establishments EUROCOP to achieve the maximum satisfaction of the customer.

Supermercat Aprop
Talens Abogados
Tapas & Restaurante Ca'n Sion
Tecnicos Consultores-Ingenieria y Asesoria

TÉCNICOS CONSULTORES develops integral solutions for industrial, commercial and services project promoters, from the design stage, through the execution phase, ending with the start up of the installations. Our consultancy service includes the procedure of all the permits and administrative licences that are needed to complete the legalization of the facilities.

We believe that an integral project management is needed for installation projects – electricity, gas, heating, management,... and it’s execution. Offering all the engineering needed for the execution of the industrial and commercial project. From an innovatory present, we look to the future, where the environmental sustainability involves an inescapable new technology and renewable energy development, the implementation and improvement in the quality of buildings and installations.

Terra de Llum
Tot Fusta
Turo d'Or - De Haas & Partner Immobilien Artà

Real Estate

We are specialised on fincas, plots and townhouses in the northeast of Mallorca

Un món petit

A nice shop dedicated to the kids and their illusion. 

Vanitydesign
Velvet 16

Boutique for MAN and WOMAN.

Xerinola Forever

Tenda de roba i complements amb molt d'estil per a home i dona.

Vestim la teva vida de color!

Xoroi Cars

Xoroi Cars offers to our customer an excellent and personalized service 24 hours a day.

Enjoy driving a vehicle with the best security guarantees, child safety seats available, bike holders, Mallorca maps, GPS, local markets information, touristic routes and so on.

We deliver the car at Palma de Malorca airport as well as anywhere across the island (Colonia de Sant Pere, Betlem, Artà… )

Xularta

T-shirt sales and design.

100 % organic cotton