SOPAR A LA FRESCA. SANT ROC FESTIVITIES

This Friday, August 17 and on the occasion of  Sant Roc festivities, will be held in the Colònia de Sant Pere the sopar a la fresca. An evening to enjoy with friends and family in the Plaza de Sant Pere at 9pm. As usual, Artà Empresarial will invite all attendees to llet freda with ensaimada and just after dinner we can dance to the music of DJs Som Vinils.

 

Remember that after 18h the tables can be placed.

We are waiting for you all!

 

Organized by: AMIPA

ago 17. 2018
PAST EVENTS
Comerç
Exposició Art arreu d'Artà
jun 06. 2018
VISCA L'ÒPERA
dec 23. 2017
TALLER DE FANALETS
dec 23. 2017
CHRISTMAS MARKET
dec 16. 2017
CHRISTMAS MARKET
dec 02. 2017
CHRISTMAS MARKET
dec 02. 2017
CURS CARNET MANIPULADOR D'ALIMENTS
nov 29. 2017
FACEBOOK PER A EMPRESES I PROFESSIONALS
nov 13. 2017
Restauració
RUTA DE LES TAPES
oct 21. 2017
TALLER E-commerce
oct 19. 2017
COMENÇAM L'ESTIU

Aquest pròxim dissabte 17 de juny iniciam la temporada d'estiu i ho feim recuperant velles tradicions de dissabte: palo amb sifó i tothom al carrer. 
Celebram que els nostres negocis es posen de gala estiuenca, celebram que arriba el bon temps i la bona temporada, celebram amb música pels carrers engalanats, de gairebé tot el poble, amb la nova imatge. Ho celebram a Artà i a sa Colònia de Sant Pere. 
Ens vestim de blau mar i ens pintam un somriure a la cara. 
Fa ganes d'estiu, fa ganes de poble, perquè JUNTS FEM CRÉIXER ARTÀ!

jun 17. 2017
OPEN DOORS

MCG Laboratory of dental prosthesis will acclimatise this Saturday 27 May 10:00 to 13:00 and of 15:00 to 19:00 hours for the ARTALAIÒTICA with a day of open doors and exhibition of photographies of ancient prostheses. We'll be waiting for you! 

This weekend ARTÀ will BE OF PARTY!!!!

mai 27. 2017
CONFERENCIA
mai 26. 2017
INAUGURATION - EXHIBITION

Inauguration of the exhibition *MBIENTS of the international artist MARTO in the Hotel + Restaurant + Bistro FORN NOU, Artà. 
Hotel Forn Nou and his recent open Bistro in the Plaça de l'Aigua will show you a little conventional exhibition in a no conventional place. 
Art of yesterday and today of Marto, you'll be in love with it. 

Organized by Cultur UP.  

mai 25. 2017
DOBLE JOC DE TRES
mai 20. 2017
EL MEU NEGOCI EXISTEIX
abr 24. 2017
Artesania
DIES EUROPEUS DE L'ARTESANIA
mar 31. 2017
Hosteleria
REUNIÓ INFORMATIVA SICTED

S'HA OBERT EL TERMINI PER A L’ADHESIÓ DE NOUS ESTABLIMENTS AL SISTEMA INTEGRAL DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ (SICTED).

 

L’Ajuntament d’Artà, la Conselleria de Turisme i la Secretaria d’Estat de Turisme posen en marxa la sisena anualitat per a la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a Artà.

 

El període d’adhesió per els establiments que enguany vulguin incorporar-se al projecte SICTED resta obert fins a dia 31 de març.

 

Si vols informació de primera mà vina a aquesta reunió informativa i t'explicarem tot el que necessites sabre. 

mar 06. 2017
Comerç
ARTÀ 'STOCKS' FORA

Surt al carrer el diumenge 5 de Març a aprofitar un dia ple d’oportunitats, mercadet de segona mà i estocs de primeres marques als negocis d’Artà Empresarial entre les 9:00 i les 14h.

T’esperam.

Junts fem créixer Artà!

mar 05. 2017
Comunicació i difusió
Curs fotografia

Tens una càmera reflex i només fas servil l'opció Automàtic?

T'agradaria saber fer servir tots els botons de la teva càmera?
Vols conèixer els conceptes bàsics per millorar les teves fotografies?
T'agradaria fer fotos diferents?
Sempre has volgut aprendre fotografia però mai era el moment?

 

Aquest és el teu curs!

gen 24. 2017
Artesania
Taller d'artesania
Dissenyant i confeccionant articles de cuir. Vam gaudir el procés artesanal i ensenyem un ampli ventall de tècniques, accessibles a tots els nivells d'aprenentatge.
gen 20. 2017
Comerç
Rebaixes!

Les rebaixes d'hivern als comerços del municipi artanenc arrenquen oficialment aquest dissabte coincidint amb el final de les festes de Nadal! La diversitat en l'oferta de comerços del municipi, fa que durant aquestes campanyes, comprar es converteixi en una ocasió única per trobar tot allò que busquem amb uns atractius descomptes.

gen 07. 2017
Comerç
Mercat de Nadal 17 Desembre

Els visitants podran passejar i fer les compres de regals als participants, que trauran els seus productes als exteriors de Na Batlessa. A més, podran gaudir de diverses activitats que animaran el mercat.

I, per quan la gana pitgi, els bars i restaurants de la vila també surten damunt la plaça on oferiran els seus menús i tapes. 

dec 17. 2016