Guia empresarial de Arta
Utiliza este buscador avanzado para encontrar todas las empresas de nuestro municipio
Sector
mapa
Nombre
Magatzem Can Mateu
Dirección
Avinguda de Costa i Llobera 34
Horario
Web
E-mail
magatzemcanmateu@hotmail.com
Teléfono
971 836 360 / 649 925 221
Descripción breve:

Tenda hípica, distribuïdor sthippolyt , tenda de pesca i nàutica, pinso i accessoris per animals, productes gamo perruqueria canina i aquariofília.

També tenim carruatges i remolcs.

 

Magatzem Ca Mateu va néixer amb la vocació de donar resposta a les necessitats en alimentació i accessoris per a animals de companyia, articles de pesca, hípica, ferreteria, carruatges i remolcs.

Fundada l'any 2002 a Artà amb el pas dels anys ens hem especialitzat en hobbies com hípica, pesca així com en tot el referent a animals (gossos, gats, rèptils…)

El que va començar com una petita tenda que subministrava articles d’hípica és  actualment un punt de referència d'articles per a animals on el treball, assessorament i un tracte personal amb els clients són factors clau.

Actualment disposem d'unes instal·lacions de 215 m2 de superfície, on vostè podrà trobar tot allò que necessiti per a les seves mascotes, tant en alimentació com en accessoris.

La nostra principal motivació, l'amor pels animals, ens exigeix oferir-los les millors marques del mercat amb la millor relació qualitat preu.

Más información sobre la Asociación empresarial de Arta